Avís legal

El web www.sdos.es (d’ara endavant, “el web”) és titularitat d’SDOS – SERVICIOS DE DESARROLLO ORIENTADO A SOLUCIONES, S.L. (d’ara endavant, “SDOS”).

Domicili social: Luis Fuentes Bejarano, 60 Edificio Nudo Norte, primera planta. 41020 – Sevilla
CIF: B-91732826
Adreça electrònica: info@sdos.es
Telèfon: 955 114 933

 

Accés al web

Aquestes condicions generals i la política de privacitat regulen, en compliment de l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, l'accés i la utilització del web amb l'objectiu de posar a disposició de l'usuari informació relativa a SDOS, els seus productes, serveis i activitats.

L'accés i la utilització del web per part de l'usuari comporta l'acceptació d’aquestes condicions generals i de la política de privacitat.

L'usuari ha de llegir atentament les condicions generals i la política de privacitat abans de fer servir el web, ja que poden adaptar-se i/o modificar-se en qualsevol moment. En cas que no acceptis aquestes condicions generals i la política de privacitat, et preguem que no facis servir el web ni accedeixis als seus continguts.

 

Ús del web

Com a usuari (condició per a qualsevol persona que accedeixi al web):

 • Reconeixes i acceptes que accedeixes al web i el fas servir de manera lliure i conscient, exclusivament sota la teva responsabilitat.
 • Et compromets a fer un ús diligent del web i dels seus continguts, amb total subjecció tant a la normativa aplicable com a les condicions generals i la política de privacitat.
 • Et compromets a no formular comentaris ni a publicar continguts, propis o de tercers, que siguin il·lícits, violents, pornogràfics, racistes i/o denigrants, i resultin inapropiats o no pertinents en relació amb l'activitat que duu a terme SDOS.
 • Et compromets a no executar cap acte que faci malbé, inutilitzi i/o sobrecarregui el web, o que n’impedeixi, de qualsevol manera, la utilització i el funcionament normals.

En cas d'incompliment de les Condicions generals i de la Política de privacitat, SDOS es reserva el dret a limitar, suspendre i/o impedir l'accés al web per part de l'usuari, adoptant qualssevol mesures tècniques que calguin.

 

Funcionament del web

L'actualització i el bon funcionament del web és un objectiu prioritari per a SDOS. No obstant això:

 • No podem garantir la disponibilitat i continuïtat en l'accés al web ni la inexistència d'errors en els seus continguts, així com tampoc que els continguts siguin actualitzats de manera oportuna.
 • No garantim l'accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels continguts al web, els quals poden veure’s impedits, dificultats o interromputs per factors aliens al seu control.
 • Ens reservem el dret a modificar, en qualsevol moment, la imatge, la configuració i la localització del web, així com els continguts i les condicions necessàries per a utilitzar-les.

 

Responsabilitat

Per part d’SDOS:

 • No ens fem responsables de la informació i d’altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers, accessibles des del web o als quals es pugui accedir mitjançant enllaços.
 • No ens fem responsables de les opinions facilitades pels usuaris al web.
 • No assumim cap responsabilitat per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses produïts per interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic motivats per deficiències, sobrecàrregues o errors en les línies de telecomunicacions, o per qualsevol altra circumstància.
 • No ens fem responsables de les intromissions il·legítimes mitjançant l'ús de virus informàtics o d’altres codis maliciosos, de l'ús indegut del web per part de l'usuari, ni dels errors de seguretat motivats pel funcionament incorrecte del navegador utilitzat o perquè no estigui actualitzat amb la darrera versió.
 • Garantim que els continguts de tercers que s'integrin com a part o parts de serveis prestats pel web se sol·liciten tal qual són, sent els seus oferents els responsables de la seva veracitat, legitimitat i viabilitat.

 

Propietat industrial i intel·lectual

Tots els noms comercials, marques o signes distintius, logotips o símbols que apareixen al web pertanyen a SDOS sota les seves llicències d'ús.

SDOS també és titular dels drets que integren el disseny gràfic del web, els menús, els botons de navegació, el codi HTML, els textos, els gràfics i qualsevol altre contingut del web.

La utilització no autoritzada dels continguts del web i els perjudicis ocasionats als drets de propietat intel·lectual i industrial d’SDOS poden donar lloc a l'exercici de les accions que legalment corresponguin i a les responsabilitats que, si escau, se’n derivin.

SDOS permet reproduir imatges o continguts del web només quan prèviament s’enviï una sol·licitud a l’adreça electrònica comunicacion@sdos.es i s'obtingui el permís explícit per a fer-ho. S'estableix el mateix procediment per a autoritzar l'establiment d'enllaços o hipervincles en un altre web que dirigeixin cap al web d’SDOS.

 

Política de privacitat

En compliment del que disposa el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, t’informem que a SDOS tractem les teves dades personals per als objectius següents:

 • Fer una gestió correcta dels serveis que oferim.
 • Gestionar els nostres serveis, incloent-hi recordatoris, avisos tècnics, actualitzacions, alertes de seguretat i missatges de suport.
 • Enviar comunicacions comercials per a informar dels nostres productes i serveis.
 • Millorar els serveis mitjançant l'estudi del comportament dels usuaris. Pots gestionar les galetes seguint les instruccions presents a la nostra Política de galetes.
 • Prevenir abusos i fraus en l'ús dels nostres serveis (per exemple, activitats fraudulentes, atacs de denegació de serveis i enviament de correu brossa, entre d'altres).
 • Cedir dades a organismes i autoritats públics, sempre que les requereixin de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries corresponents.

A SDOS hem adoptat les mesures de seguretat i mitjans tècnics necessaris per a evitar la pèrdua d'informació, mal ús o accés sense autorització.

Les teves dades únicament es conserven durant el temps necessari i per a les finalitats per a les quals s'hagin recaptat en cada moment. Per tant, es mantenen per permetre la identificació de les persones interessades, amb la finalitat del tractament de dades personals, però no més temps del necessari.

Tens dret a obtenir confirmació si tractem les teves dades personals. Així mateix, tens dret a accedir a les teves dades personals i a sol·licitar la rectificació de les que siguin inexactes o, si escau, a sol·licitar-ne la supressió quan, entre d'altres motius, ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals es van recollir.

També pots exercir el dret a la portabilitat de les dades, així com retirar els consentiments facilitats en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Si vols exercir qualsevol dels teus drets, adreça’t a:

Protección de Datos
SERVICIOS DE DESARROLLO ORIENTADO A SOLUCIONES S.L. (SDOS)
Calle Luis Fuentes Bejarano nº 60, 1º Planta. 41020 Sevilla.
CIF: B-91732826

És important que facilitis tota la informació possible sobre la teva sol·licitud: nom i cognoms i adreça de correu electrònic que fas servir per al compte o portal objecte de la teva sol·licitud.

Finalment, t'informem que pots adreçar-te a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i a altres organismes públics competents per a qualsevol reclamació derivada del tractament de les teves dades personals.

 

Política de galetes

Les galetes constitueixen procediments automàtics de recollida d'informació relativa a les preferències determinades per un usuari, amb la finalitat de reconèixer-lo com a usuari recurrent, personalitzar-ne l’ús i facilitar una navegació més ràpida.

Com a usuari, consents que el servidor en què es troba allotjat el web utilitza galetes amb l’única finalitat d'administrar els programes del web i facilitar-ne la navegació.

A SDOS fem servir:

 • Galetes pròpies. Són vàlides únicament el temps que duri una sessió activa al web i permeten navegar-hi i utilitzar les diferents opcions previstes a aquest efecte.
 • Galetes de tercers. Fem servir Google Analytics per al seguiment i l’anàlisi del comportament de l'usuari durant el temps previst per Google a aquest efecte.
   

Com a usuari, pots configurar el teu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les galetes i/o per rebre un avís cada cop que rebis una galeta i decidir en aquell moment si vols implantar-la o no en el teu equip. Com a usuari, pots triar quines galetes vols que funcionin en aquest lloc web en qualsevol moment. Instruccions per a configurar els diferents navegadors:

 

Legislació aplicable i jurisdicció

Les condicions generals d'accés i ús es regeixen i s'interpreten de conformitat amb la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia que pugui sorgir entre SDOS i els usuaris del web ha de resoldre’s, amb renúncia expressa de les parts al seu propi fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Sevilla.

 

 

Última revisió: 14 de novembre de 2018