Serveis

Serveis
Conceptualització
Dissenyant experiències d’usuari

Cobrir les necessitats i expectatives dels usuaris és el punt de partida d'un producte digital d'èxit. Mitjançant un procés iteratiu i de cocreació, articulem una estratègia que ens permeti extraure els continguts i les funcionalitats que calguin per a la consecució efectiva dels objectius dels nostres clients.

UX
UI
Lean UX
User Flows
Sitemaps
Design Thinking
Mobile First
Usabilitat
CRO
Desenvolupament
Construcció “agile”

Construïm productes i solucions digitals a mida mitjançant metodologies àgils, i això ens permet fer lliuraments parcials i incrementals que es poden revisar i validar abans del lliurament final del projecte.

Mobile apps
Web
Responsive
Drupal
Java
Agile
Android
iOS
Scrum
Framework
Backend/frontend
QA
Garantia de qualitat

Índex mitjà de crash-free del 97 %. Les revisions i els assajos presents a totes les fases dels nostres desenvolupaments són la clau per a oferir productes robustos, estables i fiables. Aquesta avaluació contínua ens permet ajustar-nos a diferents estàndards i processos de construcció de programari.

Testing
Proves
Automatització
Jenkins
CI/CD
Selenium
Appium
DevOps
Crashfree
Manteniment d’aplicacions
Serveis gestionats

Prestació de serveis de suport i evolució de projectes de forma contínua i efectiva. Mitjançant l'assignació d'equips multidisciplinaris, garantim el manteniment dels nivells de qualitat i la fiabilitat en els temps d'execució i resposta.

AMS
Evolutius
Manteniment
Jira
Confluence
Agile
Continuous delivery
Big Data
Informació de valor

Recollim, processem i presentem les dades de manera que contribueixin a millorar les organitzacions i generin valor de negoci. Intel·ligència operacional, predicció de dades i processament analític per a la visualització àgil i intuïtiva de tota la informació en temps real.

Open Data
Cloud
Workflows
Interoperabilitat
Data lake
Analytics
Dashboard
Machine learning
Hadoop
KPI
Batch
Streaming
Solucions

Octopush

Complementa la teva app amb notificacions push

sCity

La ciutat que connecta. La ciutat connectada

Addon Payments

Clients